Mijn passie is de mens begeleiden en ondersteunen bij het helen en groeien naar een hoger bewustzijn en hun eigen kracht. Hierbij maak ik gebruik van edelsteen-energie producten, De kracht van Heilige geometrie, coaching NEI/NLP, EFT, Reiki, meditaties, Mindfulness, intuïtieve waarnemingen, reconnective healing, workshops en trainingen.

mijn naam is ramon geurink

 

Ik ben een trotse vader van twee zonen en heb een gelukkige relatie met Hanneke, een trotse moeder van drie kinderen.

Zelf heb ik vanaf de puberteit al veel tijd besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Ik voelde mij vaak anders dan mijn leeftijdgenoten en zocht altijd manieren om er toch bij te horen. Ik voelde haarfijn aan wat andere mensen voelden en wat hun behoeftes waren. Hierdoor raakte ik geregeld in de war: Wat was nou mijn gevoel en wat was het gevoel van de ander? Het was aan mij om dit te gaan onderzoeken. In deze zoektocht heb ik veel tijd besteed aan mediteren en kwam hierdoor in een bepaalde rust en voedende stilte. Achteraf werd pas duidelijk dat dit de weg was naar heldervoelendheid.

Door dit proces ben ik mij nog meer gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, ik volgde een coach opleiding om meer de diepte in te gaan op een fysiek, emotioneel en mentaal niveau en trainingen om oude emotionele kwesties te achterhalen, los te laten en te doorbreken. Onderdelen van de coach opleiding waren onder andere NEI (Neuro Emotionele Integratie) en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren.)

Edelstenen hebben mij altijd al gefascineerd. De eerste kristallen die ik aangeschaft had waren de heilige drie; oftewel een amethist, bergkristal en een rozenkwarts. Bij het vasthouden van deze edelstenen kon ik de energie waarnemen en voelde het door mijn lichaam stromen, dit gaf mij rust en ontspanning. In mijn voormalige werk ben ik veel bezig geweest met verschillende soorten natuur(stenen) zoals marmer, dolomiet en graniet. Een tijd geleden ontving ik een intuïtieve ingeving om edelstenen in een mat te verwerken en vond het nog een vreemd gebeuren. Toch ben ik begonnen met het ontwikkelen en uitzoeken van dit fenomeen. Hieruit zijn de 'Edelsteen Energie producten' ontstaan. Op een edelsteen energie mat slaap ik nu geruime tijd en heb er veel baat bij, ik sta weer energiek op en kan weer deelnemen aan het leven. Ik ben blij met deze positieve vooruitgang, de fibromyalgie komt alleen opzetten wanneer ik mijn lichaam fysiek zwaarder belast en dit blijft. Het is een acceptatie proces van mijzelf geweest met vallen en opstaan.

Wat mij nu duidelijk is geworden is dat fibromyalgie een weg was naar een heel nieuw leven op een geheel andere manier. De ervaringen in mijn leven hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben. Van diepgaande processen met donkere dagen en een klein lichtpuntje tot euforische ervaringen van diep geluk. Lang heb ik rondgelopen met ervaringen die ik had opgedaan in het bestaan van andere realiteiten. Jaren geleden had ik niet de mogelijkheid om deze ervaringen te delen en verkeerde in eenzaamheid. Nu weet ik wat het is om eenzaam te zijn en om verbonden te zijn. Onzeker te zijn en zelfverzekerd te zijn. Verdriet te dragen en liefde te dragen. Van verloren naar verbonden. Verlies en een nieuw begin te ervaren. Angsten te hebben waar ik in eerste instantie geen weet van had dat ze bestonden en een confronterende weg ontdekt waar ik mijzelf steeds meer heb gevonden.

Ik ben benieuwd wie jij bent en begeleid jou graag terug in jouw volledige kracht.

Hartelijke groet, Ramon Geurink